WELLNESS

Blijf niet achter naarmate de tijd verstrijkt...

 

Met onze actieve levensstijl en hoge werkdruk zijn momenten van rust kostbaar.

Weldadig genieten na een drukke werkdag is een heerlijk vooruitzicht: ’s avonds na thuiskomst u direct te kunnen ontspannen en weg te zakken in de weldadige warmte van een luxe spa.

Wilt u ook de drukte van de dag ontvluchten en ontspannen in luxe?
Dan biedt MyLine u de ideale oplossing!

Onze ontwerpers combineerden de ervaring van eeuwenoude oosterse massageculturen met de actuele kennis van moderne hydrotherapie, waardoor diepe ontspanning werkelijkheid wordt.

Onze speciaal ontworpen verstelbare warmwater jets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spiersysteem van ons lichaam.

Dagelijks genieten van een MyLine spa biedt talrijke therapeutische voordelen zoals snelle genezing van overspannen en overbelaste spieren, verlichting van pijn van rug en wervels, verbeteren van de bloedcirculatie en vooral het positieve effect van een rustige en ontspannen diepe slaap erna……

Hydromassage is een bewezen effectieve therapie voor fysieke en stress gerelateerde klachten, waaronder:

  • Reuma
  • Osteoporose
  • Rugpijn
  • Slaapstoornissen
  • Astma

En vele anderen...

Myline spas combineert de laatste technische “state-of-the-art innovaties” in ontwerpen met een uitzonderlijke stijl, mooi vormgegeven spas tegen scherpe prijzen en met lage gebruikskosten. 

Eventuele drukfouten onder voorbehoud.